معرفی رشته علوم تغذیه

علوم تغذیـه

تعریف

علوم تغذیه- هدف از فراگیری علم تغذیه راهنمایی افراد در رسیدن به یک تغذیه مناسب و کمک به سلامتی جسمی و روحی و طول عمر است که یک متخصص تغذیه با استفاده از رژیم درمانی نوع رژیم غذایی لازم در بیماری­های مختلف را مشخص می­کند، و همچنین با طبقه­بندی ارزش غذایی برای گروه­های مختلف مردم اعم از کودکان، میانسالان، بیماران، افراد چاق و لاغر متناسب با وضعیت و نیاز آنها برنامه­غذایی تهیه می­کند. علاقه­مندان به این رشته لازم است در دروس زیست شناسی و شیمی که پایه دروس دانشگاهی این رشته است توانمند باشند.

 

توانایی

دانشجوی این رشته باید علاقمند به تغذیه و سلامت افراد باشد و مهارت­های ارتباطی مناسب با شرایط و وضعیت هر فرد را فراگرفته و آشنایی نسبی با روانشناسی داشته باشد.

 

برخی دروس تخصصی

گرایش­های (کارشناسی) علوم تغذیه :

این رشته در مقطع کارشناسی فاقد گرایش است.

 

مقاطع بالاتر:

گرایش­های کارشناسی ارشد: علوم تغذیه، علوم تغذیه در بحران و حوادث غیر مترقبه، علوم بهداشتی در تغذیه

ادامه تحصیل در این رشته تا مقطع دکتری فراهم است.

 

موقعیت شغلی

فارغ التحصیلان این رشته در زمینه­های شغلی مختلفی از جمله:

الف) مدیریت بخش تغذیه بیمارستان­ها، مسئولیت فنی کارخانجات تولید مواد غذایی، همکاری در کلینیک­های رژیم درمانی با همکاری پزشکان غدد داخلی، همکاری در تنظیم رژیم برای گروه­های مختلف از جمله ورزشکاران، بیماران خاص، مشغول به کار شوند.

ب) همچنین به کارشناسان تغذیه مجوز مطب داده می­شود.

ج) فارغ التحصیلان رشته تغذیه با داشتن ۳ سال سابقه خدمت در بیمارستان­ها می­توانند مرکز مشاوره تغذیه دایر کنند.

د) امکان فعالیت در انستیتوی تحقیقات علوم و صنایع غذتیی کشور و مراکز پژوهشی تحقیقاتی مرتبط با بیماری­های خاص.

 

برای موفقیت در کنکور با تدریس حرفه ای اساتید برتر کشور و کنکور آسان است

همراه باشید

استاد احمدی ، مهندس امیر مسعودی ، مهندس عارف ربیعیان ، دکتر مهدی شیخی

جهت دریافت مشاوره و برنامه ریزی درسی در تعطیلات نوروز با شماره های

۴۰ ۹۶ ۴۰ ۶۶ – ۰۲۱

۳۸۸۹ ۷۵۲ ۰۹۱۲

تماس بگیرید