روش صحیح مطالعه دینی از نظر استاد احمدی

مقاله روش صحیح مطالعه دینی از نظر استاد احمدی

برای مطالعه دین و زندگی شما باید اول از همه به آیات ابتدایی درس ها توجه کنید، زیرا ۱۷ تا سوال کنکور سراسری بطور مستقیم از آیات ابتدایی درس ها ارایه می شود. و همچنین متن درس ها پرسش درس ها و احادیث درس ها به آیات ابتدایی همان درس مربوط است . پس حداالامکان آیات را حفظ کنید یا حداقل کلمات کلیدی آیات که باعث میشود برای شما  مفهوم کلی ایه تداعی میشود را حفظ کنید . سعی کنید معنی آیه رو خوب بلد باشید و مفهوم و پیام ایات را به خوبی درک کنید.

 سعی کنید به خلاصه نویسی در دینی توجه کنید . برای خلاصه نویسی در  دینی سعی کنید بعد از اینکه متن درس رو خوب خواندید و ایات رو هم به تسلط نسبی رسیدید برید سراغ تست های مربوط به همون درس بعد از اینکه تست ها رو بررسی کردید و تقریبا با تیپ سوال های کنکور آشنا شدیدبرگردید به متن درس و ایات حالا خلاصه نویسی شروع میشه وشما باید مطالب و ایاتی رو که  سوالات کنکور در ان متمرکز شده را پیدا کنید و در  دفتر خلاصه نویسی خود بنویسید یا اگر هم از ان دسته بچه ها هستید که زیاد به دفتر خلاصه نویسی اعتقاد ندارن لااقل در گوشه کتاب خود بنویسید یا روی متن های مهمو خط بکشید که در سری های بعد و دوران جمع بندی و تورق سریع دروس در هفته اخربه  کنکور  زمان کم تری از شما گرفته میشود و تعداد مرور درس ها بالا میرود

پیشنهاد من اینکه شما داوطلبان کنکور سعی کنید  تا قبل از دوران جمع بندی و عید نوروز درس به درس تست ها را بزنید ولی برای عید و جمع بندی تست زدن به صورت درس به درس فایده ای ندارد سعی کنید بعد از مطالعه دروس دینی در دوران عید و جمع بندی تست های کنکور که بصورت جامع و ترکیبی هستند رو مورد بررسی قرار بدید تا ذهن شما با ترکیب سوالات اشنا بشود و کم کم توانایی ذهن خود راطوری بالا ببرید که بتواند سریعا سوالات رو ازهم تفکیک کند .

حالا سوال خیلی از بچه های کنکوری درباره دینی این هست که ما خیلی زود احساس میکنیم فراموش میکنیم قاطی میکنیم مطالب رو تو دینی. و با اینکه خیلی میخونیم و تو منزل هم بعد از مطالعه همون درس تست هارو بالا می زنیم همین سوال هم چند وقت پیش یکی از بچه های اموزشگاه بهدادفر از من پرسید که من نتیجه نمیگیرم تو دینی چی کار کنم ؟

خوب شما باید به چند نکته توجه کنید اگه احساس فراموشی میکنید تو درس ها یکی از علتش میتونه وسواس باشه منشا روانی و استرسی هست که دانش اموزان یه دلهره ای دارن که مطالب از ذهنشون یادشون میره که این امر یه چیز بی معنی که شما وقتی دینی ۲ رو در سال دوم چندین بار میخونی امتحان میدی بعد تو سال چهارم هم چندین بار بخونی یادت بره !!پس سعی کنید این دلهره رو از فکر خودتون بیرون کنید وبه خودتان اعتماد به نفس بدید حالا علت دیگه هم اینکه شما دینی رو فایل بندی نکردی و تفکیک نکردی خوب فایل بندی در دینی چطوری؟

خوب شما باید بتوانید تمام درس های دینی ۲-۳-۴ را به ترتیب و با عنوان درس حفظ کنید و بعد از این کار بتونید یه خلاصه ای از مطالب مهم و ایات رو در ذهن خود داشته باشید به عنوان مثال :

درس اول دینی ۲ : موضوعش تدبیرو حکمت -الذی خلق فسوی و الذی قدر فهدی -جهان واقعی و تخیلی – ویژگی های موجودات موجود در جهان – خطبه ۹۰ نهج البلاغه

یعنی اینکه تا به شما گفتن درس ۱-سال دوم -سریعا یک تصویر از موضوع و مطالب مهم دس جلوی چشمت بیاد این کار به شما کمک میکنه تو تست های سراسری وقتی موضوع درس ها بلدی و میدونی کدام ایه مال کدام درسه درصد خطا شما پایین میاید.     

استاد احمدی مدرس و مشاور برتر موسسه آموزشی کنکور آسان است
برای دریافت مشاوره و برنامه ریزی رایگان با شماره‌های
۴۰ ۹۶ ۴۰ ۶۶ – ۰۲۱
۳۸۸۹ ۷۵۲ ۰۹۱۲
۰۹۱۲۸۳۷۵۷۴۷
تماس بگیرید

نوشتن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تماس تلفنی