اهمیت خلاصه نویسی

سوالی که خیلی از دانش اموزها میپرسن اینه که آیا بهتر نیست به جای نوشتن خلاصه ها و نکته های تست ها، اون هارو همون لحظه به خاطر بسپاریم و یا داخل همون کتاب تست علامت بزنیم؟

شاید این خیلی وسوسه انگیز باشه، در این صورت شما مجبور نیستید این همه وقت صرف نوشتن نکته های تست ها بکنید. اما حقیقت اینه که شما ممکنه کلی وقت بگذارید روی یاد گرفتن یه مطلب و اونو واقعا خوب یاد بگیرید.

اما حداکثر تا هفته ی بعد شما ۷۰ درصد مطالب رو فراموش کردید و این کاملا طبیعیه، بنابراین خیلی حیفه اگه اون همه وقتی که صرف یاد گرفتن اون مطلب کردید هدر بره. بهتره پروسه ی یادگیری یک مطلب رو خلاصه نویسی کنید، مثلا پروسه ی انعقاد خون رو که خوندید اون رو یک دور برای خودتون «تدریس» کنید و به زبان خودتون بنویسیدش (گوشه ی کتاب یا توی یه دفتر)

بعد وقتی دوباره به اون مطلب رجوع می کنید، یادتون میاد که به چه شکل قبلا اون رو یاد گرفتید، بنابراین مغرور نشید به اینکه درس رو فهمیدید، اگه روند فهمیدنتون رو مکتوب نکنید از ذهنتون میره.

هیچکس از اهمیت خلاصه نویسی ناآگاه نیست اما باید بدانیم که شیوه های سریع و صحیح خلاصه نویسی چگونه است تا در این مسیر دچار سردرگمی نشویم

با موسسه کنکور آسان است به اوج یادگیری خواهید رسید و مهندس امیر مسعودی و استاد حسین احمدی و مهندس حسین سلام مثل همیشه پشتیبان شما خواهند بود

 

 

برای موفقیت در کنکور با تدریس حرفه ای اساتید برتر کشور و کنکور آسان است

همراه باشید

استاد احمدی ، مهندس امیر مسعودی ، مهندس عارف ربیعیان ، دکتر مهدی شیخی

جهت دریافت مشاوره و برنامه ریزی درسی رایگان و بهره مندی از

طرح ویژه نوروزی کنکور آسان است

با شماره های

۴۰ ۹۶ ۴۰ ۶۶ – ۰۲۱

۳۸۸۹ ۷۵۲ ۰۹۱۲

تماس بگیرید

نوشتن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تماس تلفنی